Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
> 2019 > 2018 > 2017 > 2016 > 2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011

Més de 700 monitors i monitores d'esplai a la Joresco

Data: 25 / març / 2014

Sota el lema "Fes(te) Gran (a) L'Esplai" prop de 700 monitors de centres d'esplais de les diòcesis de Sant Feliu, Barcelona, Terrassa i Vic van trobar-se a la casa de colònies La Conreria (Tiana).

El cap de setmana organitzat pel MCECC va transcórrer enmig d'activitats, retrobaments, música, tallers, reflexió i un molt bon ambient d'esplai.

Dissabte, després d'haver realitzat l'Assemblea General Extraordinària i d'inaugurar la trobada amb una representació, Alfons Cornella, fundador i director d’Infonomia i reconegut emprenedor, va realitzar una xerrada recordant a tots els presents que ells també tenen la responsabilitat de que el futur sigui millor i que han de lluitar per reduir les desigualtats socials i per una educació universal.
A la nit, hi va haver el concert de Old Star, un grup de versions que va fer ballar com bojos els monitors
El diumenge va començar la part formativa amb més de 25 tallers i, finalment, la trobada es va concloure amb una dinàmica Eucaristia oficiada pel nostre delegat, Carles Muñiz, i l'Agustí Panyella.

Segur que els monitors aprofitaran aquest còctel rebut aquests dos dies per seguir creixent dins l'esplai i continuar treballant amb els infants i les famílies. Envia

Foto de grup de la Joresco