Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
> 2019 > 2018 > 2017 > 2016 > 2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011

PASTORETS A L'ARXIPRESTAT DE PIERA-CAPELLADES

Data: 6 / gener / 2013

PASTORETS REVOLUTION
Una flash-performance per a reivindicar el Nadal.

L’experiència “PASTORETS REVOLUTION”, ha reunit una colla de gent de diferents parròquies en una riera a les afores de Piera per a enregistrar un video senzill que vol promocionar el temps d’Advent com a preparació del Nadal. Tot i no ser una acció dirigida específicament als adolescents i joves, ha esta una experiència enriquidora per a les famílies, en la qual els infants i joves han tingut una especial atenció i protagonisme.

El que l’ha fet emocionant ha estat la convocatòria. Es va convidar per mitjà d’un video enviat per correu electrònic, quatre dies abans de l’esdeveniment. La informació era el dia, hora, lloc i una pista sobre el que s’havia de fer. Fins un minut abans de començar, ningú sabiem ni guió, ni vestuari, ni berenar per als convocats, transport... Tot va ser enregistrat amb una sola càmara casolana i resolt amb pressupost zero.

Aquesta flash-performance, penjada a nadalet.net, ens serveix per fomentar i reivindicar, d’una manera valenta i divertida, el sentit cristià del Nadal en un entorn social que no és explícitament catòlic. També es una ocasió per disfrutar un diumenge a la tarda a la parròquia i mostrar-nos com podem ser creatius sense gastar els diners que es necessiten per altres coses.

Mn. Jordi Tres i Bosch

http://nadalet.blogspot.com.es/  Envia

nadalet