Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
> 2019 > 2018 > 2017 > 2016 > 2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011

Una casa al pessebre per als qui no en tenen

Data: 16 / desembre / 2012

Des de l’Equip de Pastoral Obrera i des de Càritas del bisbat de Sant Feliu de Llobregat us fem arribar aquest senyal de Nadal. No és simplement una felicitació. És una petit gest simbòlic. És un record per a la nostra consciència. És una invitació a l’acció i a la solidaritat, començant per ser tots plegats més sensibles a un dels grans problemes d’aquest temps.

Hi ha molta gent que no té sostre, que està perdent la seva casa, que han d’anar a viure amuntegats i amb l’ànsia d’acabar al carrer, i endeutats per sempre. És una situació molt de Nadal, Jesús nasqué fora d’una llar perquè els seus pares “no havien trobat lloc a l’hostal” (Lluc 2,7). Enguany volem recordar especialment tota la gent que està patint per aquesta raó.

Per això us enviem aquest retallable d’una casa perquè tinguem a prop, a la vista i al cor, aquesta gran necessitat. La podem muntar molt fàcilment i posar-la al nostres pessebres, o en aquella ambientació nadalenca de casa nostra, a la cambra o a la vista de tots.

Adjuntem també unes pregàries. Ens poden ajudar a fer una estona de vetlla, personalment o en grup, encomanant tota la gent que es troba que la seva vida és una “vetlla al ras” (Lluc 2,8) de les dificultats i de la crisi. Envia

Campanya Nadal

Informació de TV3
-