Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
> 2019 > 2018 > 2017 > 2016 > 2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011

Document de treball pel Sínode dels Joves

Data: 18 / setembre / 2018

Després de tot el treball preparatori que es va fer des del Bisbat i les parròquies sobre el Sínode dels joves (segur que recordeu la trobada "Fes-te escoltar!" a on es va tractar el treball previ, en el qual incloïa uns qüestionaris) ara ja ens trobem a les portes d'aquesta XV Assamblea General Ordinària dels Bisbes.

Totes les respostes i apreciacions que es van enviar a Roma ha estat recollit al document Instrumentum Laboris, del qual us deixem la traducció al lateral.

El text està estructurat en 3 parts: 

1a part: Vinculada al verb "reconèixer", recull en cinc capítuls i des de diverses perspectives diferents moments d'escolta de la realitat, fent síntesi sobre la situació de la joventut. 

2a part: Orientada pel verb "interpretar" ofereix en quatre capítuls algunes claus de lectura de les qüestions decisives presentades al discerniment del Sínode. 

3a part: Amb l'objectiu d'arribar a l'"escollir", en quatre capítols reuneix diversos elements per a ajudar als Pares sinodals a prendre una posició sobre les orientacions i decisions que es prendran. 


Per si voleu saber exactament com s'ha treballat per a redactar el document us deixem l'enllaç de les conferències que es van fer durant l'acte de presentació: https://press.vatican.va/content/salastampa/es/bollettino/pubblico/2018/06/19/asam.html

  Envia
-