Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
> 2019 > 2018 > 2017 > 2016 > 2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011

Acompanyant a qui acompanya

Data: 6 / juny / 2018

Dissabte 2 de juny es va celebrar la trobada "acompanyant a qui acompanya", que anava adreçada a acompanyants d'adolescents i joves.

La jornada va ser dirigida per la Marta Burguet, professora de Pedagogia a la Universitat de Barcelona i especialitzada en acompanyament espiritual. El matí es va dividir en dos moments: un més introspectiu, a través d'unes preguntes que servien per "valorar" el treball que cadascú havia fet durant el curs i poder reconèixer els encerts i elements a millorar i un segon moment a on la Marta va desgranar el procés de l'acompanyament espiritual per a poder explicar moments i elements claus d'aquest camí.

Tota aquesta trobada està emmarcada en el servei de la "comunitat d'acompanyants", que ofereix la Delegació de Joves. La idea de la creació d'aquest grup és tenir cura dels animadors i catequistes de grups de confirmació i de post-confirmació i, al mateix temps, promoure l'acompanyament espiritual entre els adolescents i joves que formen part de les comunitats parroquials. Es pot trobar més informació i material a: http://www.bisbatsantfeliu.cat/santfeliujove/contingut.php?id=317&any=2017 Envia

Treballant sobre l'Acompanyament

Foto de grup