Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
> 2019 > 2018 > 2017 > 2016 > 2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011

Corpus, una oportunitat per a tornar a Crist

Data: 30 / maig / 2018

El proper diumenge celebrem la Festa de CORPUS. És una oportunitat per a tornar a l’eucaristia, posar el cos i la sang de Crist en el centre de les nostres vides. Des de Càritas ens conviden a desenvolupar activitats de conscienciació. Us presentem el testimoni del grup de joves del Centre d’Esplai sant Pere i sant Pau, que van participar en l’activitat de La Nit dels refugiats, organitzada per l’acció social de l’Església al Prat.

La situació social i política actual, tant a nivell local com a nivell global, fa que ens plantegem noves situacions injustes que queden en un segon pla. Per poder combatre-les cal conèixer i entendre el perquè de tot plegat.

L'equip de monitors i monitores del centre d'esplai sant Pere i sant Pau del Prat de Llobregat va apostar per donar-li visibilitat a través de l'educació en el lleure. Més concretament, ho va fer participant activament en l'organització, conjuntament amb d'altres entitats del grup d'acció social de la parròquia, de la nit pels refugiats. El grup de joves està treballant aquest curs al voltant d'aquesta problemàtica i va arribar a la conclusió que la millor manera de combatre-la des d'aquí era a través de la sensibilització a altres joves. I així ho estan fent.

La nit pels refugiats va servir per empatitzar amb persones refugiades i conscienciar-nos de la realitat que moltes persones estan obligades a viure pel simple fet d'haver nascut en un lloc diferent al nostre. Des de l'esplai sant Pere i sant Pau seguirem apostant per una educació en el lleure transformadora i socialment responsable ja que es aquesta la única manera de fer d'aquest món un món millor. Envia

Joves de l'esplai Sant Pere i Sant Pau explicant a la parròquia el projecte que estan desenvolupant