Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
> 2019 > 2018 > 2017 > 2016 > 2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011

3, 2, 1... Aplec!

Data: 16 / maig / 2018

Ja estem en ple compte enrere! 

Us fem algunes propostes per aquests dies

1. Seguiu l’Aplec, la preparació i el cap de setmana, a www.aplecdelesperit.cat i les xarxes socials que trobareu allà indicades.

2. Fem ressò a les nostres parròquies de l’Aplec i de la pastoral amb adolescents i joves. L’eucaristia del diumenge i el full parroquial poden ser bons espais on fer un testimoni, donar una explicació, fer una proposta...

3. Pensem si podem desenvolupar alguna iniciativa evangelitzadora vers els adolescents i joves de les nostres poblacions.

4. Agraïm aquells adolescents i joves que viuen la seva fe a la parròquia. Preguntem-nos si els hi oferim tot el que cal, o si podem fer alguna cosa més.

5. Revisem els nostres itineraris pels adolescents i joves: el grup, el lleure, l’acompanyament, el contingut catequètic, la cultura vocacional,...

6. Comprometem-nos a denunciar i transformar aquelles realitats i dinàmiques socials, laborals, acadèmiques, econòmiques,..., que no permeten el creixement de l’adolescent i el jove.

7. Potser les propostes de la Delegació diocesana de pastoral juvenil ens poden ajudar.

8. Podríem buscar una estona durant aquests dies per a oferir i agrair aquest Aplec a Déu, fent us de la pregària per l’Aplec de l’Esperit:
Pare, que testimoniem com Crist és el camí, la veritat i la vida; perquè ho puguin viure els nostres joves.
Que per l’acció de l’Esperit, aquest Aplec sigui un moment de gràcia i de renovació per a la nostra església diocesana; i que molts joves trobin en Jesús a Aquell qui és l’aigua de la vida i es decideixin a seguir-lo amb generositat.
Ajudeu-nos a no jutjar, escoltar i estimar els joves.
Que tots els joves que han estat cridats a la casa del Pare puguin gaudir d’aquest Jesús, que és la vida. Amén.
 Envia