Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
> 2019 > 2018 > 2017 > 2016 > 2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011

Rosa Deulofeu

Data: 21 / desembre / 2016

Des de la seva mort, cada any, coincidint amb l'aniversari del seu funeral, els familiars i amics de la Rosa celebren una eucaristia en la seva memòria.

Rosa Deulofeu i González (29 d'abril de 1959 - 5 de gener de 2004) va ser una laica barcelonina, lliurada de manera exemplar a ajudar i propagar el missatge cristià entre els joves de tota condició.

Es dedicà, sobretot, a l’educació en el lleure, a la formació de monitors i directors de lleure i a la pastoral de joventut.
Aquesta darrera tasca la realitzà com a delegada de pastoral de Joventut de l’arquebisbat de Barcelona al llarg de més de 10 anys, i també des del Secretariat Interdiocesà de Joventut de Catalunya i Balears.

Va col·laborar i participar en diverses entitats (Moviment de Centres d’Esplai Cristians, Escola de l’Esplai, Cursets de Cristiandat, Moviment Cristià de Joves, Fundació Escola Cristiana de Catalunya, Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes...), va ser present també a Ràdio Estel i va ser membre del Concili Provincial Tarraconense de 1995.

L’Arquebisbat de Barcelona, el 2009, va obrir una causa de beatificació per a la Rosa, que segueix el seu curs.

Des de la seva mort, cada any, coincidint amb l’aniversari del seu funeral, els familiars i amics de la Rosa celebren una eucaristia en la seva memòria. Enguany, el dia cau en dissabte i, per aquest motiu, s’ha traslladat aquesta celebració al dilluns dia 9 de gener a les 19h a la Parròquia St. Agustí de Barcelona (plaça Sant Agustí, 2, - metro línia 3, estació Liceu). Envia

Rosa Deulofeu