Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
> 2019 > 2018 > 2017 > 2016 > 2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011

Konvocats a servir

Data: 29 / abril / 2012

Amb aquest lema hem celebrat la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions les delegacions de Vida Religiosa, Joventut i Vocacional.

Aquest quart diumenge de Pasqua, diumenge del Bon Pastor, ens ha semblat oportú posar en marxa aquesta nova iniciativa, a favor d'extendre per la diòcesi una cultura vocacional, que ens ajudir a viure tot allò que fem com a resposta a una crida que Déu ens fa.
Després de la benvinguda, la xerrada del Miguel Martín, el treball en grups i una pregària d'acció de gràcies per a compartir els diferents serveis que realitzem.
Molts ens hem afegit a l'ordenació diaconal del Joan Salas a la Catedral de Sant Llorenç.

Ara tenim tot un curs per a sumar-nos a les diferents accions que posa en marxa la delegació de Pastoral Vocacional, juntament amb d'altres delegacions: el mes de novembre com a mes vocacional, l'estada a un arxiprestat, la cadena de pregària per les vocacions, el dia del Seminari, l'Espai Vocacional,... i ara també la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions. Que sapiguem transmetre-ho a les persones amb qui col·laborem i compartim els seveis.  Envia

Miguel Martín, germà de Sant Joan de Déu