Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
> 2019 > 2018 > 2017 > 2016 > 2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011

L'enriquiment de trobar-se

Data: 2 / novembre / 2016

Feia temps que els joves catòlics i evangèlics de Molins de Rei tenien la inquietud de fer alguna cosa junts per a poder-se conèixer.

Després de parlar-ho entre ells van decidir fer una trobada interconfessional a l'església evangèlica de Molins. Així ens ho explica en Carles Ruiz, jove de Molins de Rei:
“El dissabte 22 d'octubre, ens vam reunir una petita delegació dels diferents grups de joves catòlics amb els evangèlics molinencs, esperàvem ser pocs però evangèlics de diferents poblacions van voler venir a la trobada i, al final, vam tenir la sort de poder pregar juntament amb diferents grups de joves cristians de la comarca. A la trobada, vam escoltar un testimoni i també hi van haver petites estones d'oració, un bonic primer pas, doncs tant ells com nosaltres vam quedar satisfets i oberts a altres possibles activitats ecumèniques.”

Aquesta trobada és tot un testimoni i una materialització d’una de les frases que va dir el Papa Francesc en el seu viatge a Suïssa per la commemoració dels 500 anys de la reforma luterana: “L’apropament ens fa bé a tots. Del contrari, la distància ens emmalalteix.” Envia

Joves catòlics i evangèlics realitzant una de les activitats de la trobada