Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
 

Konvocats al servei....ESTIU 2019

Dins de l'Itinerari, junt amb els continguts catequètics, l'acompanyament, la cultura vocacional, i la Pregària, el Servei és un dels eixos. Us presentem a continuació dues iniciatives conjuntes amb Càritas diocesana de sant Feliu de Llobregat.Les dues iniciatives que us presentem, van adreçades a adolescents i joves de les nostres parròquies i comunitats. Poden ser d'un grup de catequesi, de preparació a la confirmació, del Centre d'Esplai o de l'Agrupament Escolta, de l'escola o l'institut, ....

La primera és la possibilitat de conèixer i participar dels serveis que duu a terme Càritas, arreu del territori. Us proposem que sigui al llarg d'una setmana, on cada dia ens farem presents en un d'aquests serveis. Allà ens acollirà un educador, i ell dinamitzarà aquella estona. A la columna de la dreta trobaràs el Full amb la informació.

L'altra possibilitat és participar del Curs d'iniciació al voluntariat social. Són dos dies a Pallejà, amb format residencial. A la columna de la dreta trobaràs el Full amb la informació i el tríptic.

Com sempre, per qualsevol dubte, restem a la vostra disposició.

CBIV

-
-
-
-