Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Delegacions diocesanes

 
Delegat

JORNADA MUNDIAL DE LA VIDA CONSAGRADA I CLOENDA DE L'ANY DE LA VIDA CONSAGRADA

Data: 02 / febrer / 2016

Lema: "Vida Consagrada, profecia de la Misericòrdia"

A la catedral de Sant Llorenç s’ha celebrat la Jornada Mundial de la Vida Consagrada i la cloenda de l’Any de la Vida Consagrada en la marc de la festa de la Presentació del Senyor.
El lema d’aquest any, en consonància amb l’Any Sant de la Misericòrdia, ha estat “la Vida Consagrada, profecia de la misericòrdia”.
El bisbe Agustí Cortés ha presidit l’eucaristia, concelebrada amb Mn. Josep M. Domingo, rector de la parròquia de Sant Llorenç i Vicari de Llobregat, P. Josep M. Henríquez, osb, delegat per a la vida consagrada i uns 14 preveres religiosos.
A la celebració hi han participat un bon nombre de religiosos i religioses i fidels.
Durant la celebració s’ha tingut un record dels diversos esdeveniments de la Vida Consagrada durant any 2015, com ara capítols de les diverses congregacions presents a la diòcesi, professions religiosos, defuncions, beatificacions...
En el moment de les ofrenes s’ha presentat el Pla Pastoral engegat enguany i el compromís per aprofundir-lo i pregar per la seva aplicació, per part dels religiosos i religioses, juntament amb els laics.
A la cloenda de la celebració eucarística presidida pel papa Francesc a la Basílica Vaticana, el Sant Pare va saludar espontàniament els religiosos i religioses participants. Els ha recordat “que cadascú de vosaltres té un lloc, té una feina a l’Església. Si us plau, no us oblideu de la primera crida”. També els ha dit que no oblidessin “d’aquell amor amb el qual vau ser cridats, avui el Senyor continua cridant-vos. No disminuïu, no disminuïu aquella bellesa, aquells sorpresa de la primera crida. I després, continueu treballant... La cosa principal és pregar. El moll de l’ós de la vida consagrada és la pregària: pregueu!”.


Delegat: P. Josep M. Henríquez Farreras, OSB

Altres membres de la delegació:
Gna Teresa Gamisans, CCV
Gna. Enriqueta Guarch, OSB

vidac@bisbatsantfeliu.cat

Notícies de la delegació
2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013
9/06/2019
PROFESSIÓ SOLEMNE DEL G. PAU VALLS I GONZÁLVEZ, MONJO DEL MONESTIR DE SANTA MARIA DE MONTSERRAT
Avui, en la Solemnitat de la Pentecosta, durant la missa conventual, el monjo Pau Valls i Gonzá... [+]
Agenda de la delegació
2019
 
DLL DM DC DJ DV DS DG
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31