Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Delegacions diocesanes

 
Delegat

VIII Trobada de Catequistes i Animadors de Joves i Adolescents

Data: 06 / octubre / 2014

El dia 5 d'octubre es va celebrar a la Casa de l'Església, la VIII Trobada de Catequistes i Animadors de Joves del Bisbat de Sant Feliu, que organitzem conjuntament amb la Delegació de Joventut.

Aquesta trobada ha estat un cop més, un èxit pel que fa a la participació de catequistes i altres agents de pastoral relacionats amb la catequesi tant d'infants com de joves i adolescents.
Vem poder comptar amb l'assistència de 250 catequistes d'infants i uns 40 de joves i adolescents, que van col·laborar perquè la nostra trobada fos participada i reeixida.
Després de la benvinguda del Bisbe Agustí, el Bisbe Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona i President del SIC, va fer la seva ponència sobre com il·luminar la nostra acció pastoral a la llum de la carta pastoral del Papa Francesc "Evangelium Gaudiium", davant l'auditori de la Casa de l'Església, que ple de gom a gom, va escoltar amb gran interès allò que el Sant Pare ha dit específicament als catequistes.
Va ser una injecció d'alegria i optimisme, alhora que un incentiu per tal de renovar la nostra vocació catequètica, des del goig de sentir-nos cridats a proclamar la Paraula de Déu des de la nostra pròpia experiència de salvats.
"El bé tendeix a comunicar-se..." i si veritablement ens sentim joiosos amb l'experiència de l'amistat amb Jesús, la voldrem proclamar i encomanar als qui ens estimem.
També va parlar de com la família compta amb la força de l'amor que fa possible que el misatge de Crist ressoni amb intensitat.
Un cop finalitzada l'Eucaristia, vem rebre l'encàrrec de l'Església de mans del Bisbe Agustí, de ser missioners i missatgers d'aquesta Bona Nova que és l'Evangeli per a tots els homes i dones, grans i petits.
Agraïm de tot cor la participació i col·laboració tant dels preveres que han animat els catequistes, dels propis catequistes i dels bisbes que amb els seu entusiasme han fet de la nostra trobada una veritable comunió amb tots els catequistes de l'Església. 
També agraïm a la comunitat religiosa del Bon Salvador, que ens hagin permès celebrar l'Eucaristia a la seva capella, a les germanes que tenen cura de la Casa de l'Església la seva disponibilitat i i a la coral SIFASOL de Santa Coloma de Cervelló, que amb la seva participació musical va animar la nostra celebració i el fi de festa.


Delegada catequesi: Sra. Isabel Campmany

            Horari: Dimecres, 17.00-19.00
    (concretar visita via e-mail)

Altres mebres de la delegació:
Sra. Rosa Vives Casas
Sra. Eva Torres
Sra. Paqui López Ibáñez
Sra. Susanna Igual

catequesi@bisbatsantfeliu.cat

Notícies de la delegació
2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014
2/02/2019
Conèixer els Evangelis
Per a catequistes i altres agents de pastoral que vulguin aprofundir el coneixement dels Evangelis. ... [+]
17/01/2019
CONÈIXER ELS EVANGELIS
Per a catequistes i altres agents de pastoral que vulguin aprofundir el coneixement dels Evangelis. ... [+]
Agenda de la delegació
2019
 
DLL DM DC DJ DV DS DG
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31