Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Delegacions diocesanes

 
Delegat

La inauguració de les III Jornades de Diàleg en Família ha estat avui dissabte 20 d'octubre amb la conferència del Bisbe Agustí Cortés amb la xerrada titulada Família i Fe.

Data: 21 / octubre / 2012

Aquest any seguint la proposta del Sant Pare Benet XVI de celebrar un Any de la Fe hem encetat aquesta tercera edició de treball i reflexió sobre qüestions que afecten a la família catòlica. Han participat nou matrimonis de diferents poblacions del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat: Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Sant Joan Despí i La Palma de Cervelló.

Des de les 17.00 a les 18.30 del dissabte 20 d'octubre ha tingut lloc la primera sessió de les terceres Jornades de Diàleg en Família, celebrades a la Casa de l’Església del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. Em començat resant del Credo. Els participants han escoltat la presentació del Sr. Bisbe i han fet les consideracions o preguntes que han cregut oportunes.

El Bisbe Agustí partint del document que estan preparant els Delegats de Família i Vida de les Diòcesis amb seu a Catalunya ha fet una introducció motivadora sobre la situació de la transmissió de la Fe a la Família. Ha volgut crear un clima de debat i reflexió. Ha plantejant les dificultats que tenen les famílies cristianes en la transmissió de la fe, els ímputs que interfereixen sobre aquesta transmissió i les estratègies que poden prendre les famílies.

El Bisbe Agustí ens ha convidat a reflexionar sobre la qüestió amb una estratègia de treball que puguem adoptar al llar de les properes sis trobades: des de la reflexió sobre les parts essencials de la nostra fe, l’estudi dels articles del Credo amb el suport del Catecisme de l’Església Catòlica, veure quins ambients ens poden ajudar en aquesta tasca o amb quin estil ha de viure la família per facilitar la transmissió.

Els assistents veien la necessitat de la coherència, seguint el suggeriment del Sr Bisbe,d’impregnar tota la vida de la nostra fe i de cercar en les nostres accions la voluntat de Déu i així, ajudar els nostres fills a actuar en resposta a la crida de Déu en totes aquelles coses que fan.

Nota de premsa


Delegats:
Juan Antonio Rodríguez Reyes
Maite Canut Álvarez

familia@bisbatsantfeliu.cat

Representants de la Vicaria del
Penedès
-Anoia-Garraf:
Sr. Antoni Forns
Sra. Montserrat Puigmartí

Consiliari:
Mn. Juan Antonio Vargas Salas

Notícies de la delegació
2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012
Agenda de la delegació
2019
 
DLL DM DC DJ DV DS DG
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31