Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

24 hores per al Senyor

Data: 8 / març / 2016
La iniciativa del papa Francesc a la nostra diòcesi

El papa Francesc, a la butlla Misericordiae Vultus (17) proposava la inciativa  “24 hores per al Senyor”, a celebrar durant el divendres i dissabte que precedeixen el IV diumenge de Quaresma, s'incrementi a les diòcesis. Moltes persones -continua el papa- estan tornant a acostar-se al sagrament de la Reconciliació i entre elles molts joves, que en aquesta experiència solen retrobar el camí per tornar al Senyor, per viure un moment d'intensa oració i redescobrir el sentit de la pròpia vida.
També al començament del missatge de Quaresma d'enguany recorda aquesta invitació, per fer emfasi en l'escolta orant de la Paraula.

Les diòcesis d'arreu del món s'han unit espiritualmemt al papa Francesc amb iniciatives concentrades majorment entre divendres dia 4 i dissabte 5 de març.

A la nostra diòcesi també algunes parròquies s'han sumat a la iniciativa:

  • A Sant Feliu de Llobregat es va realitzar a la Parròquia de Sant Joan Baptista, amb la participació de fidels de tot el poble, és a dir, també de la Catedral-Parròquia de Sant Llorenç.
  • La Parròquia de Sant Josep, de Sant Vicenç dels Horts.
  • La Parròquia de Sant Joan Baptista de Sant Joan Despí va comptar amb la presència del bisbe Agustí, de les 22.30h a les 24h.
  • La Parròquia de Sant Pere Apòstol, de Sant Boi de Llobregat
  • A Sant Pere de Ribes, es van fer les 24h repartides entre les dues parròquies: a Santa Eulàlia, de les 8 a les 20h de dissabte dia 5, i a Sant Pere, amb el mateix horari, l'endemà diumenge. 


Aquesta iniciativa, promoguda pel Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització -com tots els actes del Jubileu de la Misericòrdia-, neix amb l'intent de tornar a posar al centre la importància de la pregària, de l'adoració eucarística i el do del sagrament de la reconciliació. 
 Envia