Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Trobada diocesana d'adolescents i joves

Data: 15 / febrer / 2016
A Vallirana, dissabte 20 de febrer

És la trobada anual de la Pastoral Juvenil de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, el proper 20 de febrer. Sota la denominació de «Pastoral Juvenil» s’hi engloben totes les accions que realitza l’Església vers els adolescents i joves amb el desig que trobin espais de creixement com a persones i com a cristians. Aquesta acció pastoral no es duu a terme únicament des de les parròquies i els arxiprestats sinó que també es desenvolupa des dels Centres d’Esplai i l’Escoltisme, l’Acció Catòlica, les Escoles Cristianes, les famílies, els moviments apostòlics de les congregacions religioses, les experiències de servei i voluntariat i altres realitats eclesials.

Per a qui?
L’edat dels destinataris de la Trobada comprèn entre els 13 i els 25 anys (o sigui, a partir de primer d’ESO) i provenen d’arreu de la diòcesi. Fruit de la naturalesa acollidora de l’acte, en aquesta convocatòria responen joves de tot tipus. Normalment, són adolescents i joves amb qui hi ha una relació al llarg del curs ja que formen part d’alguna de les plataformes o àmbits d’acció pastoral. Alguns dels participants són joves que acompanyen a grups o adults que actuen com a responsables d’aquests.

On?
Aquest any el Col·legi Verge del Roser de Vallirana (Plaça Sant Domènec, 1), de les Dominiques de l’Ensenyament acollirà la Trobada.

Què farem?
Serà una tarda-vespre per descobrir, aprofundir i comprometre’s amb la MISERICÒRDIA.
16.00 h Acollida i inscripcions al pati del Col·legi Verge del Roser.
16.30 h Benvinguda i presentacions de les activitats de la tarda.
17.00 h Activitats diferents per a cada segment d’edat a diversos espais del Col·legi. Berenar
19.30 h Eucaristia.
20.30 h. Sopar plegats (cadascú es porta el seu sopar).
21.30 h Fi de festa, amb música en directe.
22.30 h Acaba la Trobada. Envia
Vídeo promocional