Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

El vídeo del Papa

Data: 7 / gener / 2016
Nova plataforma impulsada per la Xarxa Mundial de Pregària del Papa

Dimecres 6 de gener s'ha llançat el projecte "el vídeo del Papa" en el qual el mateix Papa Francesc explicarà en un vídeo cada mes les intencions de pregària universal i per a l'evangelització propostes per l'apostolat de l'oració.

El director internacional de la Xarxa Mundial de Pregària del Papa, el pare jesuïta Frederic Fornos ha explicat els detalls a Ràdio Vaticana:

"El Apostolat de l'Oració, que també es diu la Xarxa Mundial de Pregària del Papa, cada mes ens ajuda a conèixer les intencions de pregària del Papa. Aquests grans desafiaments de la humanitat i de la missió de l'Església que cada mes ens presenta ".

"Aquestes intencions per al Papa són molt importants perquè expressen desafiaments del món d'avui, situacions importants no només per a l'Església, sinó per a tothom. Per exemple, aquest mes quan ens parla de la importància d'un diàleg sincer entre les religions perquè puguin donar realment fruit de pau i de justícia ".

"Aquests desafiaments són essencials per a tots però moltes vegades són poc coneguts, per això hem de trobar mitjans de donar a conèixer a tota l'Església però molt més a altres persones que volen mobilitzar-se amb nosaltres sobre aquests grans desafiaments. Hem de trobar mitjans i un d'ells és el vídeo que és el més viral, el més conegut. Videos d'alta qualitat, amb creativitat, amb equips internacionals que l'hagin preparat amb el millor que es pot fer avui en dia ... "

"Un vídeo que serà en deu idiomes. En anglès, espanyol, portuguès, francès, italià, alemany i fins en àrab i xinès ... i poc a poc en altres idiomes com holandès i hebreu per donar a conèixer aquests desafiaments i poder resar junts ... Tot està preparat per la nostra agència de comunicació La Machi ".  Envia
El vídeo del Papa núm.1