Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

El bisbe Agustí visita SEAT i els hospitals de Martorell

Data: 22 / febrer / 2012
Els Serveis de Salut mental Sagrat Cor i lHospital de Sant Joan de Déu, a més de SEAT, s'inclouen en el programa de la Visita Pastoral a Montserrat.

Demà dijous 23 de febrer el bisbe Agustí Cortés visitarà aquests tres centres de relleu a la ciutat de Martorell, amb l’objectiu de conèixer in situ la realitat social i eclesial del lloc. Amb la mateixa intenció, ahir dimarts dia 21, el bisbe Agustí va visitar l’Ajuntament de Martorell i va entrevistar-se amb l’alcalde, Sr. Salvador Esteve. Aquestes iniciatives s’emmarquen dins la Visita Pastoral a l’Arxiprestat de Montserrat, que s’està realitzant des del 21 de gener i fins al 24 de març.

El bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Mons. Agustí Cortés, amb el secretari Mn. Joan Pere Pulido, i el rector de la Parròquia de Santa Maria de Martorell, Mn. Pere Corbera, dinaran amb la comunitat de religioses Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús i a continuació mantindran una reunió amb la Junta del centre Sagrat Cor – Serveis de Salut Mental.

A les 17h el bisbe Agustí i acompanyants arribaran a la seu de SEAT, on seran rebuts pel Sr. Juan Ramón Rodríguez, director de Producció Exterior; Sr. Ciriaco Hidalgo, Gerent d’Afers Governamentals; Sr. Carlos Romaní, Gerent de Relacions Institucionals i Sr. Matías Carnero, president del Comité d’Empresa. Els representants de SEAT li presentaran al bisbe Agustí la producció que es desenvolupa a la planta i a continuació visitarà el taller de xapisteria i el de muntatge, on serà rebut pels respectius responsables, Sr. Ignasi Serra i Sr. José Luís Valiente.

La tercera cita de la jornada serà a l’Hospital de Sant Joan de Déu, a les 19h, on el bisbe Agustí es reunirà amb els membres del Patronat i amb algun representant de l’equip mèdic i de gerència del centre hospitalari.

La coneixença de la realitat social del municipi de Martorell es completa amb la visita que el bisbe Agustí va fer ahir dimarts dia 21 al consistori i l’entrevista amb l’alcalde, Sr. Salvador Esteve, a la qual van assistir també altres regidors municipals.

L’apropament a la comunitat cristiana de la localitat tindrà ocasió el proper cap de setmana, a les misses estacionals i assemblees parroquials de dissabte 25, a la Parròquia de Crist Salvador, i diumenge 26, a la de Santa Maria.

 

El territori de l’Arxiprestat de Montserrat compren les poblacions d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, El Bruc, Esparreguera, Gelida, La Beguda Alta, Marganell, Martorell, Masquefa, Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires i Santa Maria de Vilalba de Llobregat. En total, 15 municipis i nuclis de població de les comarques del Baix Llobregat, Anoia, Bages i Alt Penedès. Del 21 de gener al 24 de març s’han programat tot un seguit de reunions, trobades i actes, incloses entrevistes amb els alcaldes del territori, que permetran al bisbe Agustí Cortés conèixer in situ la realitat eclesial i social d’aquesta zona, les seves necessitats i potencialitats. Per conèixer el programa sencer de la Visita Pastoral podeu consultar aquest enllaç.

  Envia

L'alcalde de Martorell, Sr. Salvador Esteve, i altres regidors, acullen el bisbe Agustí Cortés, que signa el llibre d'honor

Visita a SEAT

A l'Hospital de Sant Joan de Déu