Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

1a Trobada de campaners

Data: 13 / octubre / 2014
Organitzada per "Tocs i campanes", associació d'amics de les campanes i campanars del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat

El proper dissabte 18 d’octubre, Tocs i Campanes, associació d’amics de les campanes i els campanars del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, organitza la “1a Jornada oberta” de campaners i estudiosos de les campanes, els campanars i els carillons, a la Casa de l’Església de Sant Feliu de Llobregat, amb l’objectiu de fomentar l’estudi d’aquest patrimoni cultural, i la coneixença i relació entre les “Colles de campaners” i les persones interessades. S’hi espera la participació de les colles de campaners de la diócesi i colles i campaners vinguts dels Països Catalans.

Els actes programats de la Jornada s’iniciaran a les 10.30h amb una repicada de campanes, acollint als participants al peu del campanar de la Catedral de Sant Llorenç, de Sant Feliu de Llobregat.

Després, a les 11.30h es visitarà la Casa de l’Església on es continuaran els actes previstos (veure programa a la columna de la dreta). Mons Agustí Cortés, Bisbe de Sant Feliu, compartirà una estona amb els participants a la trobada. L’acte central del matí, serà la conferència d’en Xavier Orriols i Sendra, folklorista, musicòleg i expert en campanes i campanars, de Vilanova i La Geltrú, amb el títol: “Les campanes, símbol i patrimoni”.

Després del dinar de germanor, a la mateixa Casa de l’Església, glosa a la campana Honorata i el reconeixement a un campaner, per la seva trajectòria.

Informació www.facebook.com/tocsicampanes.
Inscripcions a tocsicampanes@gmail.com, o al telèfon 675952256 Envia

Campanar de la Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat

-