Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Nota dels bisbes de la Tarraconense sobre el moment actual

Data: 6 / octubre / 2014
Redactada durant la reunió ordinària dels bisbes de la CET dels dies 2 i 3 d'octubre

La reunió n. 212 de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), va tenir lloc dijous i divendres passat a l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona, presidida per Mons. Jaume Pujol Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i primat, i amb l'assistència de tots els seus membres.
Al matí del dia 2, els bisbes van assistir a la inauguració oficial del curs 2014-2015 de les facultats eclesiàstiques de Catalunya, amb la firma del decrect d’erecció canònica de la nova Facultat «Antoni Gaudí» d’Història de l’Església, Arqueologia i Arts Cristianes.

Els bisbes van reflexionar sobre l’actual conjuntura social de Catalunya i Espanya i han redactat una Nota que podeu consultar aquí.

Alguns dels altres punts tractats s'han referit a les Jornades de Trobada i Formació de Voluntaris de Càritas per a tot Catalunya (del 3 al 4 d'octubre a Girona), el relleu al capdavant del Secretariat Interdiocesà de Catequesi (SIC), i qüestios relatives a la liturgia, la pastoral de la salut i la vida consagrada, entre altres.  Envia