Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Trobada d'enviament de catequistes d'infants, adolescents i joves

Data: 5 / octubre / 2014
La Casa de l'Església ha viscut el diumenge 5 d'octubre la trobada d'enviament dels catequistes d'infants, adolescents i joves.

Després d'una breu pregària i la presentació de la jornada a càrrec del bisbe Agustí i la delegada de catequesi, la Sra. Isabel Campmany, el bisbe Sebastià Taltavull, auxiliar de Barcelona i encarregat de la catequesi de la Tarraconense ha animat els equips de catequistes en aquest inici de curs a partir del document "la joia de l'Evangeli" del papa Francesc.

 Ha convidat als catequistes a tenir cura de la trobada personal amb Jesucrist, que és la font autèntica de la missió de tot catequista, i de tota acció evangelitzadora de l'Església. És la força que ens mou a sortir de l'autoreferencialitat i anar a trobar les perifèries per comunicar el missatge de l'Evangeli.
 
Ha convidat a la "dolça i comfortadora experiència d'evangelitzar" que és conseqüència del trobament amb Jesucrist, fins i tot quan es fa aquest anunci enmig de situacions de dolor. I buscar el llenguatge adequat en un clima d'amor a cada família i a cada infant.

Un tercer element és adonar-nos que és una llum que es rep en el cor de la comunitat cristiana, una comunitat  "en sortida" i en permanent conversió, fent confiança en el Senyor que anirà mostrant el camí missioner que es demana en aquest moment a les nostres parròquies i en concret als catequistes, citant les paraules del papa Francesc "prefereixo una Església ferida i tacada a una Església tancada en sí mateixa".

Paral.lelament, els catequistes d'adolescents i joves han fet una reflexió acompanyats PELS jesuïtes Roger Torres i Alexis Bueno.

La trobada  s'ha clos amb l'eucaristia d'enviament a la capella de les filles del Bon Salvador, acompanyada en els cants pel cor de godspel SIFASOL de Santa Coloma de Cervelló, que ha ofert després un petit concert. Envia

Catequistes d'adolescents i joves

Aportació del bisbe Sebastià Taltavull en la trobada de catequistes