Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Inauguració de la nova planta de reciclatge tèxtil de Roba Amiga

Data: 10 / setembre / 2014
Està ubicada a Sant Esteve Sesrovires i és la més moderna del sud d'Europa

Dimecres 10 de setembre es va celebrar l'acte oficial al qual van assistir el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, i el conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig.

Roba Amiga Empresa d’Inserció  és un projecte que neix de la unió de tres entitats socials especialitzades en la recollida i tractament de la roba: la Fundación Formació i Treball, la Coordinadora Contra la Marginació de Cornellà (propietària de ReciBaix) i la Cooperativa Roba Amiga. Las tres entitats sense ànim de lucre han constituït Roba Amiga, Empresa d’Inserció (ROBA AMIGA EI), organització que serà l’encarregada de gestionar la nova planta.
La posada en marxa d’aquesta planta permet avançar un pas més en l’objectiu de modernitzar el sector de la recuperació i el reciclatge de la roba en termes d’eficiència i rendibilitat, reduint al màxim el residu que finalment es destrueix, mitjançant un model sostenible que promou la consolidació d’una estructura productiva estable i integradora de persones en risc d’exclusió social que treballen pel medi ambient.

Més informació al web de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat Envia

Durant la visita a les instal·lacions

La nau de Sant Esteve Sesrovires té 6.000m2