Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Desè aniversari de la diòcesi

Data: 13 / juny / 2014
S'inicia la commemoració dels deu anys de vida de la nova diòcesi.

El 15 de juny es compleixen els deu anys del decret de la Santa Seu pel qual s’erigia la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat segregant de Barcelona el seu actual territori, que comprèn el Baix Llobregat, el Penedès, el Garraf i algunes poblacions de l’Anoia, el Vallès occidental i el Bages.

El començament efectiu de la vida diocesana es va donar amb la celebració d’inici de ministeri del bisbe Agustí Cortés el 12 de setembre de 2004 a la Catedral de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat.

Aquest desè aniversari serà l’ocasió per endegar en tots els estaments diocesans, parròquies, religiosos i moviments una revisió agraïda d’aquests deu primers anys a través del material que es distribuirà a inicis del mes de setembre, i que amb les aportacions de tots ajudi a afrontar el futur immediat amb un renovat impuls en la vida cristiana de la diòcesi.

També està prevista una trobada en motiu d’aquest aniversari que es vol celebrar la tarda del divendres dia 12 de setembre a la Casa de l’Església i a la Catedral de Sant Llorenç. En aquesta jornada es convidarà els preveres, diaques, consells diocesans, comunitats religioses i representants laics de les parròquies a participar d’aquesta reflexió i a donar gràcies en una eucaristia per aquests deu anys de camí diocesà. Envia

Inici del ministeri del bisbe Agustí Cortés, el 12 de setembre de 2004

Trobada amb els voluntaris de Càritas a Montserrat, el 12 d'abril de 2014