Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

II Trobada de parròquies - Arxiprestat de Sant Boi de Llobregat

Data: 4 / juny / 2014
El passat diumenge, 1 de juny

Aprofitant el clima festiu del temps de Pasqua, l’arxiprestat de Sant Boi de Llobregat ha celebrat per segon any consecutiu una trobada interparroquial.
L’acte ha tingut lloc el dia 1 de juny a la tarda, a la sala d’actes de l’hospital Benito Menni de les Germanes Hospitalàries.
S’ha decidit repetir l’experiència després de la bona acceptació que va tenir la trobada de l’any passat. En aquella ocasió es va fer com a cloenda de l’Any de la Fe, al teatre de l’escola salesiana de la població. Aquest cop s’ha fet al voltant de l’exhortació apostòlica del Papa Francesc Evangelii Gaudium.
L’acte ha consistit en lectures de fragments de l’exhortació apostòlica, seguides de la presentació del treball fet a cada parròquia. Ha estat encapçalat per l’actuació del cor de la parròquia de Sant Josep Obrer i ha acabat amb la pregària de vespres, presidida pel senyor bisbe Agustí Cortés, que ha acompanyat tota la celebració festiva.
L’aportació de les parròquies ha estat interessant i creativa. Ha sorgit arran de dues preguntes en relació als “signes d’esperança”. La intervenció de les parròquies de Sant Baldiri i Santa Coloma s’ha centrat en la presentació del videoclip El Miracle de Mn. Francisco García Baca.
L’alegria de l’evangeli, que era el fil conductor de la tarda, s’ha fet ben pal·lesa per a tots i cadascun dels que hi vam poder assistir. S’han fet certes les paraules de la presentació: “viure i compartir la fe ens obre a una esperança ferma”. Envia