Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Carta de germandat de l'Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu per al bisbe Agustí

Data: 7 / abril / 2014
Aquesta concesió tingué lloc dissabte 5 d'abril

Els germans de Sant Joan de Déu han volgut concedir aquest reconeixement a tres persones: El bisbe Agustí Cortés, Mn. Lluís Alonso, rector de la Parròquia de Sant Baldiri i la Sra. Immaculada Roig, responsable de RR.HH. del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, de Sant Boi de Llobregat, en la capella del qual va tenir lloc l'acte.

La motivació d'aquest iniciativa va quedar expressada en la monició d'entrada a l'eucaristia durant la qual es va lliurar aquesta Carta als homenatjats, on, entre altres coses, s'explicava que l'Orde se sent impulsada a fer partícpes dels seus bens espirituals a persones especialment vinculades a la Institució, a les quals agrega mitjançant la Carta de Germandat, que en nom de l'Orde atorga el Superior General.
Els requisits dels designats són que professi la fe cristiana, que mantingui una condició exemplar en la vida i l'haver manifestat l'estima per l'Orde, cooperant de manera notable en les seves obres d'hospitalitat.
Amb un to de profund agraïment i de joia per la vinculació ara més estreta d'aquestes tres persones a la Família Hospitalària, l'eucaristia i el lliurament de la Carta es va desenvolupar amb la presència de nombrosos assistents, entre els quals hi havia el Gmà Pascual Piles i el Gmà José Luis Fonseca, anterior i actual superior provincial de l'Orde.

  Envia