Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Visita ad limina: el papa rep els bisbes catalans

Data: 9 / març / 2014
L'acte central va tenir lloc divendres dia 7

El passat 7 de març a les 11.30h, els bisbes de les províncies eclesiàstiques de Barcelona i Tarragona han estat rebuts en audiència pel papa Francesc. Tots els bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya, els bisbes emèrits de Girona i de Solsona, i els seus acompanyants han saludat personalment el Sant Pare i li han ofrenat alguns obsequis, entre ells la col·lecció Documents del Magisteri de Benet XVI i Francesc traduïts al català per Editorial Claret i la Col·leció sencera de Clàssics Cristians del Segle XX.

Després, el Sant Pare Francesc ha mantingut una reunió privada i conjunta amb tots els bisbes tal com ha anat fent amb els bisbes de les altres Províncies Eclesiàstiques d’Espanya.

A la sortida, el Cardenal Martínez Sistach i l’arquebisbe Pujol han declarat que havia estat una trobada entranyable, de gran comunió fraterna entre el Papa, germà gran i exemple per a tots, i els altres germans bisbes. Els dos arquebisbes han destacat que s’han sentit molt ben escoltats pel Sant Pare, i que han pogut parlar de tots els aspectes que afecten la vida de l’Església, i especialment l’anunci de l’Evangeli a la nostra societat i les doloroses conseqüències de la crisi econòmica, especialment el gran drama de l’atur. Envia
resum de la jornada del 7-3-2014