Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Trobada de formació de catequistes de l'arxiprestat de Sant Feliu de Llobregat

Data: 10 / gener / 2014
Va tenir lloc els passats 9 i 10 de gener a l'auditori de la Casa de l'Església de Sant Feliu de Llobregat, a càrrec del Sr. Javier Velasco

El títol de les sessions era "com apropar la Bíblia als infants", però ja des del primer moment, el Prof. Velasco el que proposava era fer que fossin els catequistes qui s'entusiasmesin amb la Paraula de Déu.

Es tracta de...

-Conèixer i estimar la Paraula de Déu: conèixer des del sentit bíblic de la paraula, conèixer des del cor i des del cap, fer-la nostra i estimar-la com a veritable revelació de Déu, que ens parla ara i a cadascú de nosaltres.

-La necessitat de formació dels catequistes per a saber contextualitzar el llenguatge bíblic i no caure en la literalitat que no transmet el veritable missatge de la Bona Nova de l'Evangeli.

-Fer servir els mitjans que disposem i la imaginació per acostar la Bíblia als infants, utilitzar el llenguatge narratiu propi de la Bíblia, i que per als infants és molt atractiu, per tal que entenguin el missatge que se'ns comunica.

Si la catequesi no la fonamentem en la Paraula de Déu, pot ser una altra cosa, però no serà una catequesi cristiana. Envia