Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Setmana de pregària per la unitat dels cristians

Data: 13 / gener / 2014
Del 18 al 25 de gener

Comença el proper dissabte 18 i fins al 25 de gener, amb el lema general per a tota la setmana, pres de la primera carta de sant Pau als cristians de Corint: “És que Crist està dividit?” (1Co 1, 1-17).

A la Catedral de Sant Llorenç, com en anys anteriors, tindrà lloc una pregària ecumènica el proper divendres dia 24, a les 19.00h.
El títol propi del dia, 7è de la setmana de pregària, és: “Junts...formem part del Crist”.
Estan convidats a aquesta celebració, el P. Aurel Bunda, arxipreste i el P. Constantin Alin de l’Església Ortodoxa, Patriarcat de Romania. El P. Joan Garcia, vicari general de l’Església Ortodoxa, Patriarcat de Sèrbia i el P. Josep Moya, d’aquest mateix Patriarcat. Dins de la confessió protestant, estan convidats la Sra. Joana Ortega-Raya, delegada d’Ecumenisme de l’església evangèlica i el pastor Felip Carmona.
La celebració estarà presidida pel bisbe Agustí Cortés, acompanyat per Mn. Lluís-Anton Armengol, delegat d’Ecumenisme del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, Mn. Francesc Tirado, encarregat de la catedral, i preveres i diaques de la diòcesi. La Coral Masquefa conduirà els cants d’aquesta trobada. Envia

Celebració de l'any passat, 2013