Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Ha mort Mn. Albert Domingo Roig

Data: 9 / gener / 2014
Les exèquies seran dissabte 11 de gener a les 11.00h a la basílica de Santa Maria de Vilafranca

Aquest dijous 9 de gener de 2014 ha mort Mn. Albert Domingo i Roig, als 86 anys, després d’una llarga malaltia que en dels darrers temps l’havia debilitat molt.

Mn. Albert va néixer a La Granada del Penedès el 12 de març de 1927. Ordenat de prevere a la parròquia de Sant Andreu del Palomar de l'arxidiòcesi de Barcelona el 21 de juny de 1953, la seva vida de vicari es va iniciar a la parròquia de Viladecans, continuà a Sant Francesc d'Assís i finalment a Sant Miquel dels Sants del barri de Gràcia a Barcelona. A l'inici del Concili Vaticà II el van destinar a Santa Maria de Montcada on va ser rector durant catorze anys i la seva darrera parròquia va ser Sant Bernat Calbó del Poble Nou, allà va ser-hi rector durant setze anys.

Des de 1992 residia a les Parròquies de Vilafranca del Penedès ajudant en diverses tasques als preveres que hi realitzen el seu treball pastoral. Va començar ajudant en les colònies a Penyafort, però després es va centrar en la catequesi, l’atenció als futurs matrimonis, acolliment dels pares que volen batejar els fills, etc; i fins fa uns mesos encara celebrava la missa habitualment.

El 7 de juliol, coincidint amb el 60è aniversari de la seva ordenació sacerdotal, es va celebrar a l’Església de Sant Francesc de Vilafranca una eucaristia d’acció de gràcies pels 60 anys al servei de l’Església, amb una nombrosa participació de persones vingudes d’arreu de les parròquies on havia estat destinat.

Era una persona afable i acollidora, un home de pau, que deixava una empremta d’humanitat en tots aquells que van tenir l’oportunitat de conèixer-lo.

La capella ardent serà al Tanatori de Vilafranca durant tot el divendres 10, i a partir de les 9 del matí de dissabte a la Capella del St Crist de la Basílica de Santa Maria. La missa exequial per Mn. Albert, presidida pel bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Mons. Agustí Cortés Soriano, se celebrarà el proper dissabte 11 de gener a les 11h a la mateixa Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès. Envia