Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Jornada de dejuni i pregària per la Pau

Data: 6 / setembre / 2013
Comunicat del bisbe Agustí

Benvolguts i benvolgudes, Déu vos guard,

El Papa Francesc en el seu parlament a l’Àngelus del diumenge passat 1 de setembre, va demanar, especialment davant del que està succeint a Síria, que treballem per la pau. Va afegir que “amb totes les meves forces demano a les parts en conflicte que escoltin la veu de la seva consciència, que no es tanquin en els propis interessos, sinó que vegin en l’altre un germà i que emprenguin amb valentia i decisió el camí de l’encontre i de la negociació, superant la confrontació cega”.

El Papa Francesc ha decidit convocar tota l’Església el proper dia 7 d’aquest mes de setembre, vigília de la Nativitat de Maria, Reina de la Pau, a una jornada de dejuni i de pregària per la pau a Síria, a l’Orient Mitjà i a tot el món.

Coincidint amb la trobada de pregària i de penitència que el Papa celebrarà a la Plaça de Sant Pere el dia 7 de setembre al vespre, us invito a cercar espais de pregària personal i/o comunitària al llarg d'aquest cap de setmana.

La Delegació diocesana de Pastoral sacramental i litúrgia ha preparat una pregària, per afegir a la Pregària dels Fidels en les diferents celebracions d'aquest cap de setmana:

En comunió amb tota l'Església, i seguint la invitació del papa Francesc, preguem especialment per la pau a Síria, a l'Orient Mitjà, i al món sencer. En aquesta festa de la Nativitat de Maria, Reina de la Pau, invoquem de Déu aquest gran do per a la nació síria i per a totes les situacions de conflicte i de violència en el món. PREGUEM.

Units en la pregària per la pau, rebeu una cordial salutació.

+ Agustí Cortés Soriano
Bisbe de Sant Feliu de Llobregat. Envia