Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Fent camí cap al Nadal

Data: 4 / desembre / 2019
Recés d'Advent de joves

Joves de set poblacions diferents del Bisbat van gaudir del recés d'Advent que cada any organitza SantfeliuJove i que enguany va coincidir amb el primer diumenge de l’any litúrgic, dia 1 de desembre. El leit-motiv del recés, celebrat a la Parròquia de Santa Maria, de Piera, va ser el silenci, aprofundit en tres moments diferents.

Per començar, una petita introducció, guiada per l'Elisenda Almirall, de l’equip de la Delegació, a través de l'escena de l'Anunciació pintada per Giotto, on es plasma un moment d'aturada. Aquesta explicació inicial va servir per a situar els participants en la temàtica que després treballarien individualment amb uns materials. En segon lloc, el moment central del recés: l'estona que cada jove va poder dedicar per a reflexionar sobre tres texts del papa Francesc que donaven llum a tres tipus de silenci: el silenci que ajuda a descobrir el Misteri, el silenci per a escoltar i el silenci per a contemplar.
Per acabar, la visualització d'un altre moment de silenci pintat pel mateix artista italià sobre l'anunciació als pastors i, per cloure tot el recés, el res de vespres.

Al web de Santfeliujove trobareu tant el material del recés com una proposta per a treballar l’Advent en els grups de joves. Envia

Participants al recés