Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

"Senyor, tu tens paraules de vida eterna"

Data: 3 / desembre / 2019
Trobada de comentaristes bíblics

Sota aquest lema, el dissabte 30 de novembre al matí va tenir lloc a l’Església Evangèlica de Sant Feliu de Llobregat una trobada de comentaristes bíblics, amb un significat ecumènic, en si mateix, i també per commemorar els 10 anys de funcionament del blog de comentaris bíblics interconfessionals.

Les diverses intervencions van anar a càrrec del bisbe Agustí, el pastor evangèlic de Sant Feliu, Ismael Llaudis; el delegat d’ecumenisme, Mn. Xavier Artigas, DP; el Sr. Lluís Brull, evangèlic; la Sra. Pilar Lozano, directora del Secretariat d’Animació Bíblica de la Pastoral; el Sr. Germán López, catòlic.
Tots ells van referir-se al lema posant de relleu el denominador comú que, com a cristians, som seguidors d’una Persona, les paraules de la qual queden recollides a les Escriptures. A la cloenda, la Sra. Marisa Barros va recitar una poesia i el pastor evangèlic emèrit, Miquel García va acabar amb unes paraules d’agraïment.

L’ambient que es respirava a la trobada era d’una gran harmonia -també per l’aportació del grup musical de l’església evangèlica-, amb una acollida mútua molt profunda i sincera per part de tothom, que feia desitjar la repetició de reunions similars en el futur. Envia

Participants a la trobada