Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

El Seminari, missió de tots

Data: 19 / març / 2019
Vetlla de pregària per les vocacions del passat 16 de març

La capella del Seminari Conciliar de Barcelona va acollir el dissabte passat una vetlla de pregària per les vocacions, en proximitat al Dia del Seminari. Aquesta diada se celebra el 19 de març, festivitat de Sant Josep, però allà on no és festiu, es trasllada al diumenge més proper, en aquest cas, el 17 de març.

El lema que va conduir la vetlla era “El Seminari, missió de tots”, i per a donar-ne la prova, van transmetre els seus testimoniatges en relació a les vocacions sacerdotals no només un seminarista, sinó la mare d’un seminarista i una jove feligresa d’una parròquia.

El seminarista va ser Mateo Gómez, de Vilafranca del Penedès, els més jove de tot el Seminari Conciliar, que va reconèixer sentir la crida de Déu des de ben petit.
Asun Falgueras és la mare del seminarista de Barcelona Carles Bosch i va explicar com està vivint la vocació del seu fill, que va qualificar com una “benedicció” de Déu.
Laura Pujol és de la comunitat parroquial de Santa Eulàlia de Vilapicina i va destacar la importància que havia tingut per al seu procés de fe la relació amb els seminaristes que col·laboren en la seva parròquia.

A més de les paraules de testimoniatge i les del rector del seminari, Mn. Felip-Juli Rodríguez, va haver també temps de silenci i pregària amb l’exposició del Santíssim, en un ambient recollit i d’acció de gràcies per les vocacions al seminari. Envia