Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Quaresma, temps de gratuïtat

Data: 12 / març / 2019
Molta participació a les cites de SantfeliuJove

Sota aquest lema es van trobar joves i adolescents de la diòcesi el 10 de març a la tarda, primer diumenge de quaresma, a la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau del Prat de Llobregat.
Era una convocatòria doble: simultàniament van realitzar els seus respectius programes per una part, aquells adolescents que enguany rebran el sagrament de la confirmació, i per altra, els joves ja confirmats, amb el desig de creixeren la fe en aquest temps fort.

Els confirmands van realitzar tres tallers, en sintonia amb el Pla Pastoral i entorn el sagrament que han de rebre: sobre la presència de l’Esperit a la nostra vida; sobre els signes sagramentals de la confirmació; en relació al futur, com concretar l’opció de vida com a jove cristià.

El recés per als joves més grans va ser animat per un jove de l’equip de la Delegació de Joventut, Ignasi Segura, que va conduir la invitació a la pregària a l’inici de la quaresma. Van participar gairebé un centenar d’adolescents i joves procedents de parròquies de Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sant Andreu de la Barca, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Sant Boi de Llobregat i el Prat de Llobregat.

La trobada va acabar amb l’anunci de la trobada diocesana de joves que tindrà lloc el 2020 amb el lema (RE) TROBA’T, amb la intenció de generar ocasions de continuïtat en la participació a experiències de vida, pregària i testimoni entre els joves cristians del bisbat. Es pot anar consultant la informació sobre aquesta trobada a santfeliujove.cat

  Envia

Resant vespres, a la cripta de l'església