Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Assemblea de delegats de Mitjans de Comunicació

Data: 23 / gener / 2019
I Premis Bravo, també per a casa nostra

Els delegats de Mitjans de comunicació de les diòcesis espanyoles es van reunir en assemblea entre els dies 21 i el 23 de gener a Madrid, per rebre formació i compartir les situacions que viuen les diferents Diòcesis a nivell informatiu, sota el títol “Aspectes imprescindibles per a la comunicació de l’Església avui”.

Entre aquestes qüestions de gran vigència en l’actualitat es va aprofundir temes com la transparència; les situacions de crisi i la seva gestió a través d’una comunicació no violent; el Reglament General de la Protecció de dades i com s’han de gestionar els drets sobre la imatge, la música, l’autoria i la propietat intel·lectual.

L’Assemblea es va cloure amb el lliurament dels Premis Bravo 2018, convocats per la Comissió Episcopal de Mitjans de Comunicació Social. La finalitat d’aquests guardons és la de “reconèixer per part de l’Església la labor meritòria de tots aquells professionals de la comunicació en els diversos mitjans que s’hagin distingit pel servei a la dignitat de l’home, els drets humans i els valors evangèlics”.
Hi havia deu categories per als premis Bravo d’aquesta edició i en la de “Comunicació Pastoral” el guardó s’ha concedit a la publicació del CPL Missa Dominical, pels 50 anys de la revista. La Comissió Episcopal va valorar que Missa Dominical “ofereix un servei eficaç a un àmbit de l’acció pastoral de l’Església que és la litúrgia i que marca tant la vida de les comunitats”. Igualment en va valorar el reconeixement eclesial assolit amb els “valuosos materials per als grups dedicats a la preparació de la Eucaristia, així com per a l’homilia i la mateixa celebració eucarística”. El guardó el va recollir el director de la revista, Mn. Xavier Aymerich, i rector de Vilafranca del Penedès. Envia

Premi Bravo a Missa Dominical

Assemblea de delegats de Mitjans de Comunicació