Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

La pregària amb els infants de catequesi

Data: 10 / gener / 2019
Ha estat la temàtica del curset de catequistes de l'Arxiprestat de Sant Feliu

Com cada any, els catequistes de l'Arxiprestat de Sant Feliu han aprofitat la primera setmana de l'any, després de Reis, per a fer una formació conjunta. Ha estat concretament dimarts i dimecres d'aquesta setmana, 8 i 9 de gener, a la Casa de l’Església.

Enguany, s’ha pres de mira un dels punts forts proposats pel Pla Pastoral Diocesà: el coneixement de la Bíblia, i s’ha unit a l’anhel dels catequistes per ajudar els infants a experimentar un trobament amb Jesús, ben real i d'acord amb la seva edat, mitjançant la pregària.

Quaranta-cinc catequistes de les parròquies d’aquest arxiprestat van aprendre tècniques per a fer pregària amb la Bíblia i amb els infants a les sessions de Catequesi, alhora que ells mateixos van fer pregària junts.

Aquesta formació ha estat a càrrec de la Sra. Meritxell Martínez i del seu marit Xavier Estefanell, que conformen el grup “La magrana creativa”; d'una manera molt dinàmica i en forma de taller van fer participar els i les catequistes del seu mateix entusiasme i il·lusió. Envia