Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Joves de la diòcesi a la Trobada europea de Taizé

Data: 2 / gener / 2019
Va acabar ahir a Madrid. Demà, nova oportunitat a Barcelona

Del 28 de desembre a l'1 de gener, un grup de joves del Bisbat de sant Feliu de Llobregat han compartit pregària i convivència a Madrid, en l’anomenada “peregrinació de confiança a la Terra”, que va iniciar el germà Roger a finals dels anys 70 i que cada any aplega milers de joves de tota Europa.

La reflexió que van compartir en la pregària de la nit de cap d'any va ser al voltant de la pau, tenint presents 3 reptes, tal com ho indicà el germà Alois de la comunitat de Taizé: "reduir les diferències entre rics i pobres; acollir els immigrants i refugiats; i ser solidaris amb la creació". Sempre, "anant a la font de la reconciliació, que no és una idea, sinó una persona, és Crist." Per cercar aquesta font i superar aquests reptes no estem sols, sinó acompanyats per les persones que formem l’Església.
La carta del Gmà Alois sencera podeu consultar-la a SantfeliuJove.

Els participants han estat molt ben acollits a les parròquies i famílies de la ciutat, en una experiència profunda que es repetirà a la propera trobada, a Polònia, en dates similars.

Taizé a Barcelona. Per aquells que no van poder viatjar a Madrid, van tenir l’ocasió de participar en un “tastet concentrat” el dia 3 de gener. Els germans de la comunitat de Taizé, de retorn a casa seva van fer aturada a Barcelona i això va propiciar una trobada de pregària, durant la jornada d’aquell divendres a l’església dels jesuïtes al carrer Casp, i sobretot al vespre a les 20h a Santa Maria del Mar. Envia

Alguns joves de la diòcesi a la Trobada de Taizé 2018 a Madrid