Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Traspàs de Mn. Josep Maria Aragonès

Data: 14 / juliol / 2017
Avui ha arribat a la Casa del Pare. Les exèquies seran demà.

Mn. Josep Maria Aragonès i Rebollar, Prevere diocesà de l’Església de Sant Feliu de Llobregat i Rector emèrit de la Parròquia de Santa Maria de Lavit i Sant Marçal de Terrassola, de Torrelavit, ha mort avui, dia 14 de juliol de 2017, a l’edat de 91 anys, confortat amb els sagraments de l’Església.

La Generalitat de Catalunya li va concedir la distinció de la Creu de Sant Jordi el 4 de maig de 2015 en reconeixement "al seu compromís cívic i a una activitat espiritual exercida com a representant d’un cristianisme obert, acollidor i arrelat a Catalunya". El bisbe Agustí ha comunicat el traspàs de Mn. Aragonès al President de la Generalitat, com a persona distingida amb aquest reconeixment.

L'any 2009 el bisbe Agustí va escriure una glossa referint-se a ell, que va desenvolupar durant més de trenta anys la seva tasca pastoral al Penedès, titulada "Les vinyes de mossèn Aragonès". La podeu consultar en català i en castellà.

Les exèquies, presidides pel Sr. Bisbe Agustí, tindran lloc demà dissabte, a les 12.00 h., a la Parròquia de Santa Maria de Lavit, de Torrelavit.

En canvi, la vetlla es farà a la Residència Sacerdotal Sant Josep Oriol, de Barcelona, on residia actualment, des d’avui a les 15.00 h. Demà a les 10.00 h. del matí se celebrarà allà mateix una missa, amb els preveres residents, presidida per Mn. Pere Milà, Vicari episcopal.

Obituari de Mn. Jordi Piquer [+] Envia

Foto Catalunya Cristiana

El bisbe Agustí va impartir l'unció dels malalts a Mn. Aragonès el passat 9 de maig