Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

24h amb el Senyor

Data: 24 / març / 2017
"El que jo vull és amor"

Aquest cap de setmana, en vigílies del IV diumenge de quaresma, té lloc la jornada d'oració i confessió promoguda pel mateix papa Francesc des de fa un parell d'anys. La convocatòria, organitzada des del Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització, compta enguany amb un lema que prové d'un verset de l'evangeli de Mateu: "El que jo vull és amor" (Mt. 9, 13) o "El que jo vull és misericòrdia", segons les traduccions.

A la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat està prevista secundar la iniciativa en tres temples, amb diverses dates i formats horaris: 

  • Parròquia de Sant Josep, de Sant Vicenç dels Horts. Dissabte 24 de març, de les 9.30h fins a les 19.30h
  • Parròquia de Sant Pere, de Sant Pere de Ribes. Dissabte 24 de març, de les 16.00h a les 21.00h i diumenge 25 de març, de les 8.00h a les 14.00h.
  • Parròquia de Santa Eulàlia de les Roquetes. Dissabte 1 d'abril, de les 17.00h a les 22.00h i diumenge 2 d'abril, de les 9.00 a les 14.00h. 

Durant aquestes franges horàries, els temples restaran oberts i hi haurà la pregària de la litúrgia de les hores, segons els moments, exposició del Santíssim, i possibilitat d'acostar-se a rebre el sagrament de la reconciliació. 

A Roma, la iniciativa ja s'ha realitzat, el passat 17 de març, amb la presència del papa Francesc. 

  Envia