Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Vers el sacerdoci

Data: 15 / febrer / 2017
Admissió als ordes al Seminari Conciliar

La fotografia que veieu a la dreta parla de la joia del Jordi Mondragon, de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, i l’Iñaki Marro, de l'Arxidiòcesi de Barcelona, en ser admesos als ordes, durant la celebració del dimarts 14 de febrer, a la capella del Seminari Conciliar. Alegria compartida pels seus familiars, amics i membres de la comunitat cristiana en general que hi van participar.

L’eucaristia va ser presidida pel bisbe Agustí i concelebrada pel rector del seminari i l’equip dels formadors. Alguns preveres de la diòcesi van acompanyar els dos seminaristes: Mn. Joan Puig, Mn. Mateu Santacana, Mn. Carles Muñiz i Mn. Francisco García, a més del diaca de Viladecans, Mn. Sebastià Payà.
En la seva homilia, el bisbe Agustí va subratllar a l’assemblea el significat de la celebració, en què l’Església confirma la vocació sacerdotal dels seminaristes. I adreçant-se a ells, els va convidar a conformar cada cop més la seva vida a la de Crist, en actitud de servei i disponibilitat, vers l’ordenació presbiteral. La celebració entre tots va continuar durant el piscolabis posterior realitzat als espais del menjador del Seminari. Envia

Jordi Mondragon i Iñaki Marro

Album de fotos [+]