Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Visita Pastoral

Data: 13 / febrer / 2017
Comença ara i s'estén fins gener 2018, pels 9 arxiprestats

Una de les actuacions dels bisbes com a "pastors" del Poble de Déu present a una diòcesi és l’anomenada Visita Pastoral als diversos territoris, per conèixer in situ i animar la vida de les comunitats cristianes.

El bisbe Agustí, des del 2004, inici de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, i fins al 2013, va visitar els nou arxiprestats existents, amb trobades a cada localitat i parròquia.
Enguany, en el marc de les pistes indicades al Pla Pastoral, el bisbe Agustí realitzarà de nou la Visita Pastoral a tot el territori. De febrer 2017 a gener 2018 visitarà cada mes un arxiprestat, exceptuant els mesos d’estiu. Cada visita constarà d’algunes trobades fixes: amb el consell arxiprestal de laics, amb el conjunt dels preveres i diaques, i amb cadascú d’ells personalment. A més, les que a cada arxiprestat es proposin, per conèixer alguna realitat rellevant del lloc.
Per tant, serà una Visita Pastoral diferent en la seva praxi de la primera ronda que va fer el bisbe Agustí, però es preveu que més efectiva, donat que hi haurà ara un punt de referència previ: l'anterior visita a cada arxiprestat, amb els seus documents de conclusions i propostes, que ara es podran revisar i valorar.

En aquest mes de febrer es realitzarà la Visita a l’Arxiprestat de Sant Feliu:

  • el dia 17 amb tots els preveres i diaques
  • el dia 26 amb el consell arxiprestal de laics ampliat
  • a partir del dia 15, el bisbe Agustí anirà visitant i entrevistant-se personalment amb cada prevere

  Envia

Visita a l'Arxiprestat de Sant Feliu, febrer 2017

-