Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Taller d'habilitats comunicatives

Data: 26 / octubre / 2016
Per a preveres i diaques

Dimarts 25 d’octubre un grup de 14 preveres i diaques van participar en una matinal formativa a la Casa de l’Església sobre habilitats comunicatives en general i la lectura de les escriptures en les celebracions religiosos, organitzada per la Delegació de Mitjans de Comunicació.

Els ponents van ser, respectivament, els professors Josep Maria Brugués, periodista i assessor de comunicació especialitzat en formació de portaveus, i Josep Maria Vila, logopeda especialitzat en educació de la veu, a més de formador i assessor en l’àmbit de la comunicació oral i el cant.

Amb una bona combinació teòrica-pràctica, es van aprofundir aspectes com ara l’estructuració i preparació del guió per a una intervenció en públic, la importància del llenguatge no verbal, com organitzar reunions, la projecció i articulació de la veu, amb atenció al to, ritme, silencis i pauses, tècniques de respiració, preparació de lectures.

Tots els assistents han valorat molt positivament l’experiència i la qualitat i empatia dels professors, que sumat a la bona predisposició dels participants, han donat un òptim resultat, que anima a edicions futures de cursos similars, adreçats també a laics.

  Envia