Festa de la família missionera de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa

Data: 18 / juliol / 2016
Dissabte 16 de juliol va tenir lloc l'eucaristia missionera de la Província Eclesiàstica

La celebració tingué lloc enguany a la Casa de l’Església de Sant Feliu de Llobregat, ja que cada any se celebra rotatòriament en una de les tres diòcesis de la Província Eclesiàstica de Barcelona. Fou presidida pel bisbe Agustí Cortès i concelebrada per vuit sacerdots, la majoria missioners.

El bisbe Agustí en la seva homilia i en les pregàries, va tenir molt present els missioners, els grups de laics i altres sacerdots, que donen i han donat el millor que tenen per testimoniar el missatge de Jesús en els llocs on són enviats.

En acabar la missa els missioners i familiars presents, una cinquantena, donaren un breu testimoniatge resseguint els diversos continents. Entre ells destaquem el P. Jaume Calvera que va sevir a Sudàfrica i és l’actual director de Mundo Negro. També assenyalem que vingueren de Terol els pares de Cristina Belenguer, missionera de Torrelles de Llobregat, que amb l’espòs David Ferreiro i els fills han estat sis anys a Bolívia.
Estaven representades les institucions Mans Unides. Ocasha-CCS, Malaria 40 i Makary -Blangoua.
Els participants, missioners i missioneres, religiosos i laics, gaudeixen molt aquestes jornades perquè senten que ocupen un lloc important en el cor dels nostres bisbats.

Desprès de la celebració, varem compartir un refrigeri amb tots els assistents a les dependències de la mateixa Casa de l’Església. Aquesta celebració reforça la dimensió missionera de les nostres diòcesis, en la Província Eclesiàstica de Barcelona.