Segell d'Excel·lència Europea per al Centre Assistencial Benito Menni

Data: 14 / juliol / 2016
El màxim reconeixement, EFQM 500+, al centre de les Germanes Hospitalàries de Sant Boi

El centre assistencial de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús present a Sant Boi de Llobregat ha rebut la màxima distinció que atorga el Club d’Excel·lència en Gestió a les organitzacions, després de superar una avaluació externa per part d’aquesta entitat i AENOR. La Institució ha estat reconeguda per la seva orientació al pacient, l’excel·lència en el lideratge i la gestió, i la implicació amb les persones i la societat.

L’acte de lliurament del guardó va tenir lloc ahir dimecres 13 de juliol a les 12h, al mateix centre, amb la presència aproximada de 200 persones. Entre les autoritats presents hi havia Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat i altres autoritats municipals de consistoris de Barcelona, a més de representants del CatSalut i del sector sanitari i social. Per part de Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, han participat a l’acte Sor Purificación Pardo, Vicaria i primera Consellera de la Província d’Espanya de la congregació, i el seu director de Sistemes i Qualitat, Emilio Rodríguez. El bisbe Agustí també ha volgut fer-se present a l’acte, en reconeixement al servei de les germanes en aquesta institució.

Sor Maria Luisa Cuadrón, Superiora de Benito Menni CASM, i el doctor Joan Orrit, director gerent de l’Entitat, van ser els encarregats de recollir el guardó de mans de Miquel Romero, director de la Delegació de Catalunya del Club d’Excel·lència en Gestió, i d’Eva Subirà, directora d’AENOR Catalunya.