Projecte Raquel en marxa

Data: 9 / juny / 2016
Ofereix una atenció individualitzada a les dones i als homes després dun avortament

Comença a funcionar a la diòcesi una nova iniciativa de la Delegació de Família i Vida, per ajudar les persones que han viscut o han estat afectades per un avortament, sigui quin sigui el grau de participació.

El Projecte Raquel té els seus orígens als Estats Units, on va començar fa més de 20 anys. Actualment està present en molts països de tot el món i en moltes diòcesis de tota Espanya.

Projecte Raquel de Sant Feliu està constituït per voluntaris de diverses parròquies de la diòcesi. Es tracta de tota una xarxa de sacerdots, psicòlegs i persones acollidores, especialment formades per a oferir una atenció individualitzada a les dones i als homes, després d’un avortament. Al seu organigrama hi ha un prevere com a consiliari, Mn. Juan Antonio Vargas; un matrimoni coordinador, Rut Sales y Ferran González; un grup de consellers, persones que s’han format per poder acompanyar en el camí de guarició dels qui demandin aquest servei i, un equip de suport i pregària en el qual tots estan convidats a participar amb la pregària.

Projecte Raquel està pensat per acollir persones amb diferents nivells de fe. Va bé per a totes les edats i no importa quant de temps fa que va passar. Es realitza en 10 sessions, un cop per setmana, individualment amb una persona acollidora i en un ambient de discreció total. L’objectiu del Projecte Raquel és més que un assessorament psicològic: és ajudar la persona a reconciliar-se amb ella mateixa, amb el seu fill i amb Déu.

Contacte: 629803276 – projecteraquel@bisbatsantfeliu.catwww.proyecto-raquel.com