L'aportació del Papa Francesc a la teologia i la pastoral

Data: 13 / novembre / 2019
El congrés internacional esdevé itinerant i arriba a Vilafranca

Del 12 al 14 de novembre de 2019 se celebra a Barcelona un Congrés internacional, organitzat per l'Ateneu Universitari Sant Pacià, sobre «L’aportació del Papa Francesc a la teologia i a la pastoral de l’Església»

Aquest Congrés vol explorar les noves rutes que el Papa Francesc ha obert en els seus primers set anys de ministeri com a bisbe de Roma, amb la participació de pastors, teòlegs i institucions acadèmiques provinents d'Amèrica (UCA Buenos Aires, BC Boston), d'Àfrica (UCAO Yaoundé), d'Àsia i d'Europa (PUG Roma, AUSP Barcelona).

Una novetat d'aquesta cita acadèmica és el format de "congrés itinterant": cada tarda el congrés es trasllada a vuit parròquies diferents, on els ponents realitzaran conferències per tractar el tema i ampliar el ressò a les diferents comunitats. Són acte d'entrada lliure i oberta a tothom. 

Demà dijous 14 de novembre, el congrés arriba a Vilafranca del Penedès, amb la ponència de Mons. Jean Mbarga, arquebisbe de Yaoundé (Camerun): "L'alegria dels pobres i dels immigrants, esperança de la missió", a l'església de Sant Francesc, a les 20.30h