Visitant les activitats d'estiu del MCECC

Data: 29 / juliol / 2019
El bisbe Agustí i els directius del MCECC - Fundació Pere Tarrés

L'estiu és temps de lleure, per això els centres d'esplai cristians catalans agrupats en el MCECC promouen moltes iniciatives adreçades a infants i adolescentes. Per conèixer de prop aquestes iniciatives, el 25 de juliol passat, el bisbe Agustí, acompanyat pel director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol i el president i vicepresidenta del MCECC, Xavi Nus i Núria Martínez, respectivament, van visitar dues activitats.

El primer destí va ser Esparreguera, on van conèixer el Casal d’Estiu del Centre d’Esplai la Lluna. Els monitors i monitores els van explicar les activitats de desenvolupen per als 300 infants, de l’esplai i del poble, que poden gaudir d’aquest casal d’estiu durant les cinc setmanes que funciona, de finals de juny a finals de juliol.

A continuació, es van dirigir cap a la Casa de Colònies Penyafort, al terme municipal de Pontons, on una vuitantena d’infants del Grup d’Esplai Parroquial (GEP) de Vilafranca del Penedès estaven realitzant una estada de 10 dies; era la primera de les tres tandes de colònies del GEP en aquest estiu.

A tots dos llocs, l’equip del MCECC i el bisbe Agustí, com a record d’aquesta visita, van fer obsequi d’una pilota inflable, que va fer molta il·lusió tant als infants com als monitors.