Aprofita l'estiu per a formar-te!

Data: 13 / juny / 2017

L'estiu pot ser una bona època per a formar-te. Per aquest motiu, us fem una selecció de cursos que poden fer créixer el vostre coneixement en l'àmbit de l'acompanyament i catequesi de grups d'adolescents i joves. 

En primer lloc, durant els dies 6 i 7 de juliol es realitzaran les XVI Jornades Interdiocesanes de responsables de catequesi sota el títol: Sortir, acollir, acompanyar. 
Aquesta trobada es desenvoluparà al Seminari Conciliar de Barcelona i es reflexionarà sobre l'acollida i l'acompanyament de les famílies que demanen la catequesi per a infants i joves i també a adults que desitgen ser cristians o volen reprendre el camí de la fe. Us animem a veure la informació més detallada a l'agenda

A part d'aquestes jornades, durant el mes de juliol està programada un any més la "Setmana Catequètica". Així doncs, al llarg del 10 al 14 de juliol es tractaran temes com "Com comunicar la fe a la generació mil·lenial?", "Com iniciar-se a ser catequista" o "catequesi digital? Jocs i dinàmiques amb ordinador", entre d'altres.