La teva opinió és un tresor

Data: 2 / juny / 2017

Com ja us vam exposar en una notícia anterior, l'Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes van proposar el document preparatori sobre el tema "els joves, la fe i el discerniment vocacional".

Ara, tan la delegació de pastoral juvenil com la vocacional entomen amb responsabilitat i alegria la coordinació d'aquest treball al nostre bisbat.
És interessant que tots els agents de pastoral del Bisbat hi participin perquè les respostes puguin esdevenir el més enriquidores possible.  

Per aquest motiu, us animem a què participeu responent al següent qüestionari i fent circular el link perquè la majoria de joves de les parròquies hi puguin dir la seva. No us preocupeu si no coneixeu la resposta de totes les preguntes!!

A part d'aquest qüestionari, en el qual hi pot participar tothom, es demana als agents de pastoral juvenil que enviïn bones pràctiques pastorals d'acompanyament i de discerniment presents a la realitat de cadascun d'ells. Per aquest s'ha habilitat un pdf específic. Cada experiència ha de quedar recollida en un full a on quedi reflectida la descripció de l'activitat o projecte, com es desenvolupa, l'anàlisi dels objectius, les intuïcions més interessants, i, finalment, una avalauació dels resultats assolits.


Com a colofó final hi haurà la jornada de treball el dia 2 de juliol de les 16:30 a les 20:30 a la Casa de l'Església a on s'elaborarà l'Aportació diocesana al Sínode dels Bisbes.