Déu proveirà

Data: 11 / maig / 2017

Dissabte 6 de maig es va realitzar la "Trobada diocesana +18". Enguany, la parròquia escollida va ser St. Pere i St. Pau del Prat del Llobregat.

L'encontre, dirigit a majors d'edat del Bisbat, va començar al vespre amb unes vespres dirigides pel sr. Bisbe. Posteriorment, la Montse Amenós, de Piera, ens va donar el seu testimoni com a laica, mare de família, compromesa amb l'església. Amb senzillesa i de manera entenedora ens va explicar com ha anat teixint la seva vida i, a mesura que passava a l'edat adulta, agafava consciència de la missió de ser batejada. Malgrat els altibaixos que tots tenim, ens animava a no perdre l'esperança ni tenir angoixa per a concretar de cop el que s'anomena "crida". Destacava, a més a més, la dimensió d'acollida, catequesi, celebrativa i de comunió com a pilars per a sostenir-se i així, poc a poc, anar fent camí de fe.

Després del testimoni de la Montse, els joves es van dividir en grups per a reflexionar al voltant de les seves paraules i comentar, per exemple, quin és el moment que vivia cadascú com a jove cristià.

Finalment, ens vàrem tornar a reunir tots. En aquesta ocasió al voltant d'una taula per a sopar i brindar per una trobada tan gratificant i vivificadora.